Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Logical Reasoning > Sequence of Words > Questions and Answers

Exercise:

Section 1

Direction to solve :
Arrange the given words in a meaningful sequence.

01. 1) Ceiling 2) Room 3) Floor 4) Walls 5) Foundation
A. 5,4,1,3,2  B. 5,4,3,1,2 
C. 4,5,3,1,2  D. 4,5,1,2,3

Answer and Explanation

Answer: 5,4,1,3,2 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. 1) Post-box 2) Letter 3) Envelope 4) Delivery 5) Clearance
A. 3,2,1,5,4  B. 3,2,4,5,1 
C. 2,3,1,4,5  D. 2,3,1,5,4

Answer and Explanation

Answer: 3,2,1,5,4 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. 1) Mother 2) Child 3) Milk 4) Smile 5) Cry
A. 2,1,5,3,4  B. 2,5,1,3,4 
C. 2,3,1,4,5  D. 2,1,5,3,4

Answer and Explanation

Answer: 2,5,1,3,4 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
04. 1) Sea 2) Ocean 3) Lake 4) River 5) Glacier
A. 3,4,1,2,5  B. 3,1,2,4,5
C. 4,3,1,2,5  D. 3,1,4,2,5

Answer and Explanation

Answer: 3,4,1,2,5 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05. 1) Nectar 2) Honey 3) Bee 4) Flower 5) Wax 
A. 4,3,2,1,5  B. 4,3,1,2,5
C. 3,4,1,5,2  D. 4,3,5,1,2

Answer and Explanation

Answer: 4,3,1,2,5

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. 1) Plane 2) Take off 3) Land 4) Airport 5) Runway
A. 4,1,5,3,2  B. 4,5,3,1,2 
C. 4,5,2,1,3 D. 4,5,1,2,3

Answer and Explanation

Answer: 4,5,1,2,3

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. 1. Heel 2. Shoulder 3.Skull 4. Neck 5. Knee 8. Stomach 9. Face 10. Hand 
A. 2, 4, 7, 10, 1, 5, 8, 9, 6, 3   B. 3, 4, 7, 9, 2, 5, 8, 10, 6, 1 
C. 4, 7, 10, 1, 9, 6, 3, 2, 5, 8 D. 3, 9, 4, 2, 10, 6, 8, 7, 5, 1

Answer and Explanation

Answer: 3, 9, 4, 2, 10, 6, 8, 7, 5, 1

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08. 1.Butterfly 2. Cocoon 3. Egg 4. Worm 
A. 1, 3, 4, 2  B. 1, 4, 3, 2 
C. 2, 4, 1, 3  D. 3, 4, 2, 1

Answer and Explanation

Answer: 3, 4, 2, 1

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. 1. Rainbow 2. Rain 3. Sun 4. Happy 5. Child  
A. 2, 1, 4, 3, 5  B. 2, 3, 1, 5, 4 
C. 4, 2, 3, 5, 1  D. 4, 5, 1, 2, 3

Answer and Explanation

Answer: 2, 3, 1, 5, 4 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. 1.Yarn 2. Plant 3. Saree 4. Cotton 5. Cloth 
A. 2, 4, 1, 5, 3  B. 2, 4, 3, 5, 1  
C. 2, 4, 5, 1, 3  D.  2, 4, 5, 3, 1

Answer and Explanation

Answer: 2, 4, 1, 5, 3 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
11. 1. Study 2. Job 3. Examination 4. Earn 5. Apply 
A. 1, 3, 2, 5, 4  B. 1, 2, 3, 4, 5 
C. 1, 3, 5, 2, 4  D. 1, 3, 5, 4, 2

Answer and Explanation

Answer: 1, 3, 5, 2, 4 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.