Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Verbal Ability > English Grammar Test > Questions and Answers

Direction to solve :
A phrase in the sentences below is underlined. Which one of the phrases given below a, b, c, or d should replace it to make it a grammatically correct sentence? If no change is required, choose ‘e’ as your answer. 

01. Sale tax on gold isn’t high in Dubai, is it?
A. isn’t it B. is it not
C. doesn’t it D. does it
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: no change required

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. Had we started early, we would have reached on time. 
A. Having B. If we might have
C. If we have D. We could have
E. No change required

Answer and Explanation

Answer: No change required

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. He is a god man but his yesterday’s behaviour was unacceptable. 
A. behaviour of yesterday B. behaviour yesterday
C. yesterday behaviour D. behaviour on yesterday
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: no change required

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
04. My student is so lazy that he can not do anything in a hurry. 
A. is so coy B. is so slow
C. is so careful D. is so rigid
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: is so careful

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05. Most of the young children like to play these kind of games. 
A. this kinds of games B. this kind of game
C. this kind of games D. these kinds of games
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: this kind of games

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. The teachers, sensed their special status and the expectations from them, worked extra hard.
A. sensing their special status B. have sensed their special status
C. having sense their special status D. had sensed their special status
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: sensing their special status

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. Whatever it is you set out to do, whatever goal you seek to achieve, push yourself to do just a little bit more. 
A. Whatever you set out to do B. Whatsoever you do
C. Whatsoever you set out to do D. Whatsoever it is
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: no change required

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08. Though innovation budgets being available for recruitment and talent management in India, over a third of professionals felt that current methods used are ‘insufficient’.
A. Although innovation budgets being available B. Even though innovation budgets being available
C. Despite innovation budgets being available D. Despite innovation budgets are available
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: Despite innovation budgets being available

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. He is a brave social crusader that was aware of the dangerous path he was treading.
A. He was a brave social crusader that B. He was a brave social crusader who
C. He used to be a brave social crusader that D. He is a brave social crusader that
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: He was a brave social crusader who

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. It is a try to snuff at the voice of rationalism. 
A. It is a try to snuff at B. It is an attempt to snuff out
C. It is a try to snuff out D. It is a attack to snuff in 
E. no change required

Answer and Explanation

Answer: It is an attempt to snuff out

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.