Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Verbal Ability > Ordering Of Words > Questions and Answers

Direction to solve :
In each question below, there is a sentence of which some parts have been jumbled up. Rearrange these parts which are labelled P, Q, R and S to produce the correct sentence. Choose the proper sequence.

01. It is easier
P : to venture into space
Q : for men
R : beneath their feet
S : than to explore

The Proper sequence should be:
A. QRPS B. QPSR
C. PSRQ D. PQSR

Answer and Explanation

Answer: QPSR

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. In the darkness
P : the long, narrow beard
Q : was clearly visible with
R : the tall stooping figure of the doctor
S : and the aquiline nose

The Proper sequence should be:
A. RQPS B. PSQR
C. RSQP D. QPRS

Answer and Explanation

Answer: RQPS

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. He knew that
P : and then to save himself
Q : was to save all the lives
R : entrusted to his care
S : the duty of a captain

The Proper sequence should be:
A. PQRS B. SQRP
C. SPRQ D. QSRP

Answer and Explanation

Answer: SQRP

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum

Direction to solve :
Find the proper Sequence by arranging P, Q, R, S in order

04. As a disease
P : and breaks up marriages
Q : accidents and suicides
R : alcoholism leads to
S : affecting all ages

The Proper sequence should be:
A. SRPQ B. RPSQ
C. SRQP D. RQPS

Answer and Explanation

Answer: SRQP

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05.  Education is
P : of the proper sense of responsibilities
Q : the first need
R : in a citizen
S : for the development
The Proper sequence should be:
A. SQPR B. QSRP
C. QSPR D. PQRS

Answer and Explanation

Answer: QSPR

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. The four passengers who…….
A. after their MUV fell into the river
B. were feared to have been swept away
C. are still untraceable
D. by the water of river
A. CABD B. BDCA
C. CDBA D. BACD

Answer and Explanation

Answer: BDCA

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. These degrees …..
A. are generally one-year long and
B. teach students everything related to the subject
C. that specific subject
D. making them a master in
A. BADC B. ADCB
C. BDAC D. ABDC

Answer and Explanation

Answer: ABDC

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08.  Baby boomers ……..
A . by and large
B. did their BA and MA
C. in India
D. and the the best and brightest
E. got scholarships either to UK or the US
A. ABCDE B. EADBC
C. BACDE D. BCDEA

Answer and Explanation

Answer: ABCDE

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. Teaching positions
A. offer a bright future
B. are becoming
C. financially rewarding
D. since they
A. BCDA B. ADBC
C. DABC D. DBCA

Answer and Explanation

Answer: ADBC

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. The least pleasant …….
A. lower-skilled
B. tasks are delegated to the
C. junior employees
D. and
A. DABC B. BADC
C. DCBA D. ADBC

Answer and Explanation

Answer: DABC

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.