Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Verbal Ability > Selecting Words > Questions and Answers

Direction to solve :
Pick out the most effective word(s) from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete

01. The _____ of the Minister's statement cannot be verified by people who have no access to official records.
A. veracity B. verbosity
C. ambiguity D. validity

Answer and Explanation

Answer: veracity

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. That the poor in our country, are happy is
A. a dream B. a vision
C. an ideal D. an illusion

Answer and Explanation

Answer: an illusion

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. Now, the management graduate can expect to have a prosperous life on a ______income without having to depend on finding a place in family business having to tend the paternal estates.
A. professional B. regular
C. meaningful D. dependable

Answer and Explanation

Answer: regular

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
04. The thief _____ all the money.
A. made up B. made off with
C. mode do with D. made good

Answer and Explanation

Answer: made off with

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05. Physically we are now all neighbors, but psychologically. we are ____ to each other.
A. primitives B. complimentary
C. strangers D. cowards

Answer and Explanation

Answer: strangers

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. We had a _____ of warm weather in February
A. time B. spell
C. length D. phase

Answer and Explanation

Answer: phase

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. _____________ of a good monsoon and high rainfall in the first two weeks of the season have further raised expectations on the food front.
A. Forecasts B. Assumptions
C. Expectation D. Presumption

Answer and Explanation

Answer: Forecasts

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08. The Kumbh mela is the site of the largest _______ of people in the world.
A. concomitant B. concatenate
C. confluence D. confabulation

Answer and Explanation

Answer: confluence

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. Parents should take care and behave themselves as their children _______ them.
A. deprecate B. emulate
C. actuate D. acolyte

Answer and Explanation

Answer: emulate

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. Sachin has turned out to be a spoilt brat because he was ________ as a child.
A. rude B. skeptical
C. coddled D. angry

Answer and Explanation

Answer: coddled

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.