Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > Questions and Answers

Direction to solve :
Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

01. (solve as per the direction given above)
A. The long-awaited moment at last came,  B. and we set out for the station
C. as merry a band of children as I have ever seen before or since. D. No error.

Answer and Explanation

Answer: as merry a band of children as I have ever seen before or since.

Explanation:
as merry a band of children as I have ever seen since or before 

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. (solve as per the direction given above)
A. Many times the news has been published B. in the papers that the end of the world will be certain
C. if a nuclear war breaks out. D. No error.

Answer and Explanation

Answer: No error.

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. (solve as per the direction given above)
A. Though child marriage  B. has been banned.
C. the custom still prevailed among some groups in India. D. No error.

Answer and Explanation

Answer: the custom still prevailed among some groups in India.

Explanation:
The custom still prevails among some groups in India 

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
04.  (solve as per the direction given above)
A. It does not matter how you do it; B. what I want is that
C. you should finish the work within a month D. No error.

Answer and Explanation

Answer: what I want is that

Explanation:
I want that 

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05. (solve as per the direction given above)
A. Regretfully, profits earned by your company B. fell by 20 per cent last year
C. despite higher sales. D. No error.

Answer and Explanation

Answer: Regretfully, profits earned by your company

Explanation:
Regrettably, profits earned by your company 

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. (solve as per the direction given above)
A. Unlike most of his peers and contemporaries B. he have the advantage of 
C. belonging to a family  D. with a legal background.
E. None of the above

Answer and Explanation

Answer: he have the advantage of 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. (solve as per the direction given above)
A. Some find him very polite but  B. firm and having
C. down-to-earth common sense. D. None of the above

Answer and Explanation

Answer: None of the above

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08. (solve as per the direction given above)
A. He has shown the world  B. that it is the deed 
C. of a man which matters  D. while not the inheritance. 
E. None of the above

Answer and Explanation

Answer: while not the inheritance. 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. (solve as per the direction given above)
A. This kind of discrimination B. has happened forever
C. but we never expected it D. to happen in our team 
E. None of the above

Answer and Explanation

Answer: has happened forever

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. (solve as per the direction given above)
A. There has been a B. sea-change in
C. the music scene D. not just in India but globally as well. 
E. None of the above.

Answer and Explanation

Answer: None of the above.

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.