Welcome Guest | Sign in | Register

Home > Verbal Ability > Antonymns > Questions and Answers

Direction to solve :
In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

01. FICKLE
A. Courageous B. Sincere
C. Steadfast D. Humble

Answer and Explanation

Answer: Steadfast

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
02. ESSENTIAL
A. Extra B. Noughts
C. Minors D. Trivial

Answer and Explanation

Answer: Extra

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
03. LUCID
A. Glory B. Noisy
C. Obscure D. Distinct

Answer and Explanation

Answer: Obscure

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
04. PRELIMINARY
A. Final B. First
C. Secondary D. Initial

Answer and Explanation

Answer: Final

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
05. SYNTHETIC
A. Affable B. Natural
C. Plastic D. Cosmetic

Answer and Explanation

Answer: Natural

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
06. Iota 
A. meagre B. basic reason
C. huge quantity D. in company

Answer and Explanation

Answer: huge quantity

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
07. Embed
A. Rooted B. Extract
C. Under D. Cool down

Answer and Explanation

Answer: Extract

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
08. Retrograde
A. Bankrupt B. Spinning
C. Moving forward D. Careful

Answer and Explanation

Answer: Moving forward

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
09. Impecunious
A. Wise B. Clever
C. Rich D. Skilled

Answer and Explanation

Answer: Rich

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
10. Sophomoric
A. shopaholic B. charitable
C. profound D. accidental

Answer and Explanation

Answer: profound

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
11. GROUCHY
A. Cantankerous  B. Grumpy 
C. Contented  D. Surly 
E. complaining

Answer and Explanation

Answer: Contented 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
12. IMPUDENT
A. Rude  B. Courteous 
C. Impertinent  D. Insolent 
E. impolite

Answer and Explanation

Answer: Courteous 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
13. MITIGATE
A. Soothe  B. Abate 
C. Assuage  D. Dwindle 
E. aggravate

Answer and Explanation

Answer: aggravate

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
14. NOVICE
A. Adept  B. Dilettante 
C. Amateur  D. Greenhorn 
E. fledgling

Answer and Explanation

Answer: Adept 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
15. SALUBRIOUS
A. Hale  B. Robust 
C. Unhealthy  D. Hygienic 
E. irritating

Answer and Explanation

Answer: Unhealthy 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
16. TRAITOROUS
A. Perfidious  B. Recreant 
C. Devoted  D. Treacherous 
E. cunning

Answer and Explanation

Answer: Devoted 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
17. EXONERATE
A. Imprison B. Accuse 
C. Tax D. Expel

Answer and Explanation

Answer: Accuse 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
18. OBSCURE
A. Judge  B. Impartiality 
C. Change D. Bias

Answer and Explanation

Answer: Impartiality 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
19. BIG   
A. Curved  B. Long 
C. Small  D. Broad

Answer and Explanation

Answer: Small 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
20. MARRIAGE
A. Cohabitation B. Part
C. Separate D. Divorce 

Answer and Explanation

Answer: Divorce 

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
21. Abhor
A. Averse B. Detest
C. Hate D. Relish

Answer and Explanation

Answer: Relish

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
22. Exordium
A. Epilogue B. Epiderm
C. prologue D. poach

Answer and Explanation

Answer: Epiderm

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum
23. Nincompoop
A. simpleton B. genius
C. jolty D. avarice

Answer and Explanation

Answer: genius

Explanation:
There is no explanation...

Report Errors

Name:

Loading...

VView Answer | RReport | DDiscuss in Forum



Partner Sites
LucentBlackBoard.com                  SoftLucent.com                  LucentJobs.com
All rights reserved 2012-2015 SoftLucent.